Zwitserse Kaasfondue – Dip tips


Het weekend staat voor de deur dus tijd voor een speciaal gerecht. Met een kaasfondue kun je echt uitpakken en het avondeten net iets specialers maken als normaal. Je kunt namelijk tal van verschillende producten gebruiken om in de kaasfondue te dippen. In deze blog geef ik je variatie mogelijkheden om in de kaasfondue te dippen zoals soorten groenten, fruit, brood en vlees & vis.

Ik ben erg benieuwd wat jullie favoriete kaasfondue dipper’s zijn. Mijn favoriet zijn de druiven, bleekselderij en tortilla chips.  

Recept Zwitserse kaasfondue

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 2 zakken AH Zwitserse kaasfondue
  • 200 ml witte wijn
  • 1 teentje knoflook

Ingrediënten om mee te dippen

GroentenFruit
– Wortel– Bloemkool– Druiven
– Komkommer– Broccoli– Ananas
– Paprika– Witlof– Appel
– Tomaatjes– Venkel– Peer
– Bleekselderij– Ui rood en/of wit– Vijgen

Tip: Het is lekkerder als de bloemkool en broccoli roosjes eerst geblancheerd zijn. Dan zijn ze namelijk iets zachter en niet al te rauw als je ze in de kaasfondue doopt.

Brood soorten Vlees & Vis
– Tortilla chips – Salami
– Stokbrood – Chorizo
– Soepstengels – Garnalen gekookt
– Pasta/ravioli gekookt – Rivierkreeftjes gekookt

Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s