Kruidenkaas dip


Verse smeuïge kruidenkaas dip maak je makkelijk met kwark en verse kruiden. Met een paar minuten staat deze dip op tafel. Lekker makkelijk dus en heeft geen toegevoegde kleur, smaak of zoetstoffen. Wanneer je de dip met magere kwark maakt is het ook nog eens een gezonde variant.

Kom maar op met de (gezonde) borrel zou ik zeggen!

Recept kruidenkaas

Ingrediënten

  • 4 el (volle/magere) kwark
  • 1 tl citroen sap
  • 1 el peterselie
  • 1 el bieslook
  • Snufje peper en zout

Zo maak je het

  1. Snijd de peterselie en bieslook fijn.
  2. Meng alle ingrediënten door elkaar.

Tip: Gebruik je magere kwark laat dan het vocht iets uitlekken.
Bewaartip: Bewaar in de koelkast voor maximaal 5 dagen.

Bereidingstijd:5 minuten


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s