Magioni pizza met halloumi en kruiden spread


Iedere dag kan een pizza dag zijn en al helemaal met de pizza’s van Magioni. In de bodem zit namelijk al 70 gram groente verwerkt. Is dat even mooi mee genomen!

Pizza hoeft niet perse avond eten te zijn. Met een kruidige koude bodem saus en gegrilde groente heb je een super lekkere lunch. Om de lunch pizza helemaal af te maken beleg ik hem ook nog met halloumi kaas (want wat is een pizza zonder kaas) en frisse munt. Wil je deze frisse pizza toch liever in de avond eten, geen probleem, pizza kan altijd.

Recept magioni pizza met halloumi en kruiden spread

Ingrediënten (voor 1 pizza)

  • 1 magioni pizza bloemkoolbodem
  • 5 el griekse yoghurt
  • ½ bol halloumi
  • 1/2 aubergine (4 plakjes)
  • 1 tl verse munt
  • 1/2 tl peterselie
  • 1/2 tl knoflookpoeder
  • 1/4 tl bieslook
  • Munt blaadjes

Zo maak je het

  1. Bak de pizza bodem 8 minuten in de oven van 220 graden.
  2. Snijd de aubergine en halloumi in plakjes en gril voor 2 á 3 minuten in een grilpan of gril plaat (paninni gril).
  3. Maak de kruiden spread door de Griekse yoghurt, munt, peterselie, knoflookpoeder en bieslook door elkaar te mengen. Beleg de afgebakken pizza bodem met de kruiden spread. Leg de aubergine en halloumi plakjes er overheen en garneer met munt blaadjes.

Totale duur: 18 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten, Baktijd: 8 minuten
Oven: 220 graden


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s