Gourmet eens anders: Gegrilde paprika met geitenkaas

Gourmet eens anders met vegetarische varianten. Wanneer het gourmetstel van zolder wordt gehaald ligt de koelast vaak al vol met vlees gourmetschotels. Wil je eens iets anders uitproberen en wat meer groente bijvoorbeeld op tafel hebben tijdens de kerst. Maak dan deze paprika-geitenkaas pakketjes.

Recept gegrilde paprika met geitenkaas

Ingrediënten (voor 1 portie)

  • ½ puntpaprika
  • 3 plakjes geitenkaas
  • Peper
  • Olijfolie

Zo maak je het

  1. Neem een halve puntpaprika en vul deze met geitenkaas en verdeel er wat peper overheen. Vet de onderkant in met wat olijfolie en gril op de gourmetplaat.

Tip: wil de dat de geitenkaas helemaal zacht word leg deze dan onder in een pannetje.

Bereidingstijd: 10 minuten  


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s