
Gourmet eens anders met vegetarische varianten. Wanneer het gourmetstel van zolder wordt gehaald ligt de koelast vaak al vol met vlees gourmetschotels. Wil je eens iets anders uitproberen en wat meer groente bijvoorbeeld op tafel hebben tijdens de kerst. Maak dan deze courgette-geitenkaas pakketjes.
Recept courgette met geitenkaas
Ingrediënten (per portie)

- 2 plakjes courgette
- 1 plakje geitenkaas
- 1 el pijnboompitjes
Zo maak je het
- Schil met een dunschiller plakjes van de courgette.
- Rooster de pijnboompitjes in een droog gourmet pannetje. Blijf het pannetje bewegen.
- Gril twee courgette plakjes op de gourmet plaat.
- Leg de gegrilde courgette plakjes neer als een kruis. Leg een plakje geitenkaas op het punt waar de twee courgette plakjes zich overlappen en vouw dicht. Leg het pakketje in een gourmet pannetje en verwarm tot dat de geitenkaas zacht is.

Bereidingstijd: 10 minuten
