
Een smaakvolle dip voor bijvoorbeeld bugels chips, soepstengels, stokbrood, toastjes of snoep groente. Met pompoenblokjes, geitenkaas en knoflook maak je deze dip.
Recept geitenkaas pompoen dip
Ingrediënten

- 125 g geitenkaas
- 300 g pompoen blokjes
- ½ tl knoflookpoeder
- ½ tl tijm
- Peper en zout
- 1 tl peterselie
Zo maak je het
- Besprenkel wat olijfolie over de pompoenblokjes. En verdeel er de knoflookpoeder en tijm overheen. Bak de pompoen voor 30 minuten gaar in de oven van 200 graden.
- Neem de geitenkaas en maal fijn in een keukenmachine.
- Laat de pompoen afkoelen en maal vervolgens fijn bij de geitenkaas in de keukenmachine.
- Breng de dip op smaak met peper en zout met eventueel wat tijm. Garneer met peterselie.
- Dip met bugels of mini soepstengels.
Bereidingstijd: 15 minuten, Baktijd: 30 minuten
Oven: 200 graden
