Geitenkaas pompoen dip

Een smaakvolle dip voor bijvoorbeeld bugels chips, soepstengels, stokbrood, toastjes of snoep groente. Met pompoenblokjes, geitenkaas en knoflook maak je deze dip.

Recept geitenkaas pompoen dip

Ingrediënten

  • 125 g geitenkaas
  • 300 g pompoen blokjes
  • ½ tl knoflookpoeder
  • ½ tl tijm
  • Peper en zout
  • 1 tl peterselie

Zo maak je het

  1. Besprenkel wat olijfolie over de pompoenblokjes. En verdeel er de knoflookpoeder en tijm overheen. Bak de pompoen voor 30 minuten gaar in de oven van 200 graden.
  2. Neem de geitenkaas en maal fijn in een keukenmachine.
  3. Laat de pompoen afkoelen en maal vervolgens fijn bij de geitenkaas in de keukenmachine.
  4. Breng de dip op smaak met peper en zout met eventueel wat tijm. Garneer met peterselie.
  5. Dip met bugels of mini soepstengels.

Bereidingstijd: 15 minuten, Baktijd: 30 minuten
Oven: 200 graden


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s