Koffie wafels met chocolade

Koffie wafels met chocolade en pecannoten ter garnering. Deze wafels kun je als tussendoortje of misschien wel als ontbijt eten. Met een vleugje koffie door het beslag geven deze wafels net een opfrisser die je nodig hebt.

Recept koffie wafels met chocolade

Ingrediënten voor 6 wafels

  • 250 g bloem
  • 150 ml amandelmelk
  • 50 ml sterke koffie
  • 25 g suiker
  • 1 snufje zout
  • 2 el kandij
  • 2 el chocolat chips
  • voor garnering een handje pecannoten
  • voor garnering pure chocolade

Zo maak je het

  1. Meng de bloem, suiker en een snufje zout door elkaar.
  2. Voeg de koffie en de amandelmelk er doorheen en meng goed door elkaar met een garde zodat er geen klontjes ontstaan.
  3. Verwarm het wafel ijzer voor en vet in met bakspray. Neem 2 el van het beslag per wafel en voeg er een paar stukjes kandij en chocolatchips aan toe. Bak de wafels binnen 3 minuten gaar (ligt aan de stand van het wafel ijzer, houd dus in de gaten). Doe dit met al het beslag.

Bereidingstijd: 10 minuten, Baktijd: 15 minuten


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s