Twee varianten van heerlijk zachte romige geitenkaas. Eentje met honing en pistache en de andere met gegrilde paprika’s. Erg lekker voor op de borrel plank met een toastje.
Geitenkaas pistache rol
Recept geitenkaas pistache rol
Ingrediënten

- 1 pakje verse honing geitenkaas (125 g)
- 3 el pistache nootjes
- 2 tl honing
Zo maak je het
- Hak de nootjes fijn en rooster ze kort in een droge koekenpan. Laat even afkoelen en meng vervolgens met de honing in een bakje.
- Neem een stuk verhoudfolie en leg de pistache nootjes er als een rechthoek op (met de zelfde lengte als de rol geitenkaas).
- Neem de geitenkaas rol en druk de losse plakjes tegen elkaar aan. Leg de rol boven op de pistache nootjes en rol op door de pistache nootjes in de geitenkaas rol te drukken. Vouw de folie dicht en bewaar in de koelkast tot consumptie.
Bereidingstijd: 8 minuten
Geitenkaas gegrilde paprika spread
Recept geitenkaas gegrilde paprika spread
Ingrediënten

- 1 pakje verse geitenkaas (125 g)
- 4 gegrilde paprika’s
- Peper en zout
Zo maak je het
- Laat de gegrilde paprika’s uitlekken en verwijder de pitjes.
- Voeg alle ingrediënten in een keuken mixer en mix tot een gladde massa. Voeg naar smaak wat peper en zout toe.
Bereidingstijd: 5 minuten
