Ravioli met salie boter

Met 10 minuten heb je dit gemakkelijke smaakvolle gerecht op tafel. Ideaal dus als je even niet veel tijd hebt. Om extra smaak toe te voegen aan het gerecht gebruikte ik Parmezaanse kaas.

Recept ravioli met salie boter

Ingrediƫnten

  • 1 portie 4 kazen ravioli
  • 3 blaadjes salie
  • 30 g roomboter
  • 20 g Parmezaanse kaas
  • 1 snufje zout

Zo maak je het

  1.  Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Smelt de boter in een pannetje en snijd de salie fijn. Voeg de salie toe als de boter gesmolten is. Sprenkel er wat grof zout bij en roe door.
  3. Giet de ravioli af en schep de ravioli in een bord. Schenk de salie boter er overheen.
  4. Rasp de Parmezaanse kaas en garneer hier mee.

Bereidingstijd: 10 minuten


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s