Een makkelijk recept voor op de maandag. Deze geitenkaas burger heb je met 10 minuten op tafel staan ideaal als lunch of voor een lichte avondmaaltijd.
Recept geitenkaas burger op een groente broodje
Ingrediënten (1 persoon)

- 1 bietjes groentebroodje
- 1 plak verse geitenkaas
- 3 el panko
- 1 ei
- 1 klein handje sla
- 4 plakje komkommer
- 4 walnoten
- 1 el balsamico dressing (balsamico azijn en honing)
Zo maak je het:
- Bak het broodje af volgens de verpakking.
- Klop het ei los en leg de geitenkaas plak hier in. Zorg dat de hele plak geitenkaas door het los geklopte ei is gegaan.
- Verdeel de panko kruimels in een bakje en leg de met ei besmeerde geitenkaas plak hier in. Druk de panko tegen de geitenkaas aan, zodat overal een laagje panko zit.
- Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de geitenkaasplak met panko daar in op zacht vuur. De geitenkaas ik klaar als de panko licht verkleurd is aan allebei de kanten. Halverwege dus even draaien.
- Snijd het groente broodje doormidden en verdeel er een handje sla overheen. Leg de geitenkaas plak er op en besprenkel met de balsamico dressing. Verdeel er kleine stukjes walnoot overheen en maak af met de plakjes komkommer. De bovenkant van het broodje er weer op en klaas is de geitenkaas burger.
Bereidingstijd: 10 minuten
