Mango toetje

Het is mooi weer en dat betekent tijd voor meer frisse toetjes. Een lekker fris toetje met mango en Griekse yoghurt is zo gemaakt.

Recept mango toetje 4 glaasjes

Ingrediënten

  • 10 Bastogne koekjes
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 125 ml slagroom
  • 2 mango’s
  • 2 el poedersuiker

Zo maak je het

  1. Maal de Bastogne koekjes fijn in een keukenmachine.  
  2. Snijd 1 mango in stukjes en maal fijn in een keukenmachine tot puree. Meng er 2 el poedersuiker doorheen.
  3. Snijd de ander mango in kleine blokjes.
  4. Klop de slagroom lobbig en schep de Griekse yoghurt er doorheen.
  5. Schep de Bastogne kruimels in 4 glaasjes. Schep vervolgens de mango puree er in. Verdeel er wat Griekse yoghurt op en schep de mango blokjes er op. Schep er vervolgens nog een laag Griekse yoghurt op en top af met wat mango blokjes. Voor extra garnering kun je er wat munt blaadjes in doen.

Bereidingstijd: 15 minuten


Gerelateerde recepten

2 gedachtes over “Mango toetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s