Het is mooi weer en dat betekent tijd voor meer frisse toetjes. Een lekker fris toetje met mango en Griekse yoghurt is zo gemaakt.
Recept mango toetje 4 glaasjes
Ingrediënten
- 10 Bastogne koekjes
- 250 g Griekse yoghurt
- 125 ml slagroom
- 2 mango’s
- 2 el poedersuiker
Zo maak je het
- Maal de Bastogne koekjes fijn in een keukenmachine.
- Snijd 1 mango in stukjes en maal fijn in een keukenmachine tot puree. Meng er 2 el poedersuiker doorheen.
- Snijd de ander mango in kleine blokjes.
- Klop de slagroom lobbig en schep de Griekse yoghurt er doorheen.
- Schep de Bastogne kruimels in 4 glaasjes. Schep vervolgens de mango puree er in. Verdeel er wat Griekse yoghurt op en schep de mango blokjes er op. Schep er vervolgens nog een laag Griekse yoghurt op en top af met wat mango blokjes. Voor extra garnering kun je er wat munt blaadjes in doen.
Bereidingstijd: 15 minuten

Gek op manga (zo wordt het door ons genoemd), lekker recept!
LikeGeliked door 1 persoon
Super leuk om te horen! Dank je wel!
LikeGeliked door 1 persoon