Heksenkaas

heksenkaas 5

Heksenkaas is een populair product en heerlijk te combineren met knapperige groente. Op een feestje is dit een gezond en smakelijk hapje! De kant-en-klare heksenkaas zit vol met onnodige toevoegingen, dus bedacht ik: ‘dit kan beter’. Tijd om dus zelf heksenkaas te maken, wat super gemakkelijk is.

Recept Heksenkaas

Ingrediënten

  • 1 bakje philadlphia Greek style (175 g)
  • 3 el mayonaise
  • 1 el citroensap
  • 50 g prei
  • 20 g bosui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein handje peterselie
  • 1 tl suiker
  • 2 mespuntjes mosterd
  • Peper en zout

Zo maak je het

  1. Roer de philadelphia, mayonaise, mosterd, citroensap, suiker en wat peper en zout door elkaar.
  2. Maal de prei, bosui en peterselie fijn in een keukenmachine. Voeg dit door het philadelphia-mayonaise mengsel er roer het geheel goed door elkaar. Voeg naar smaak nog wat peper en zout toe.

Bereidingstijd: 10 minuten

Groenten om mee te dippen

  • Komkommer
  • Paprika
  • Zoete punt paprika
  • Mini snack paprika’s
  • Bleekselderij
  • Wortels
  • Tommy tomaatjes
  • Radijsjes

Snijd de groenten in reepjes en halveer de tomaatjes en de radijsjes.

heksenkaas

Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s