Limoen citroen cheesecake in een glaasje

Recept limoen citroen cheesecake in 4 glaasjes

Met de zomer op komst is het altijd lekker om een warme maaltijd af te sluiten met een fris toetje. Door de smaken van de limoen en citroen krijgt dit romige toetje een licht zurige maar frisse smaak.

Ingrediënten

  • 9 Bastogne koekjes
  • 1 bakje philadelphia
  • 75 ml slagroom
  • 1 limoen
  • 1 citroen
  • 1 el poedersuiker

Zo maak je het

  1. Maal de Bastogne koekjes fijn ik een keukenmachine. Verdeel de kruimels over 4 glaasjes.
  2. Rasp de schil van ½ limoen en ½ citroen.
  3. Klop de philadelphia samen met de slagroom, poedersuiker en de rasp van de limoen en citroen romig. Voeg naar smaak een paar druppeltjes limoen en citroen toe.
  4. Schep het mengsel op de Bastogne kruimels in de glaasjes. Laar voor 2 uur opstijven in de koelkast. Garneer met een schijfje limoen of citroen.

Bereidingstijd: 15 minuten, Wachttijd: 2 uur


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s