Havermout koekjes

Makkelijke havermout koekjes met banaan. Met kaneel, wat amandelstukjes en rozijnen maak je smaakvolle zachte havermout koekjes.

Recept havermoutkoekjes 14 stuks

Ingrediënten

  • 2 middelgrote bananen
  • 120 g havermout
  • 1 tl kaneel
  • 20 g blanke amandelen fijn gesneden
  • 20 g rozijnen

Zo maak je het

  1. Hak de amandelen in kleine stukjes.
  2. Prak de bananen fijn. Meng de havermout, kaneel, amandelen en rozijnen er doorheen. Kneed met de hand tot een rijkelijk beslag.
  3. Verdeel in 14 bolletjes en druk de bolletjes aan op de bakplaat.
  4. Bak de koekjes voor 15-20 minuten in de oven van 180 graden.

Bereidingstijd: 10 minuten, Baktijd: 15-20 minuten
Oven: 180 graden


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s