Pizza pollo met pesto bodem

Een makkelijke pizza pollo, maar dan met een pesto bodem.

Met het pizza deeg van tante fanny, verse pesto, kip, spinazie en mozzarella maakte ik deze pizza binnen 5 minuten. Na een kwartiertje in de oven was hij klaar waarna ik er nog wat pijnboompitjes en Parmezaanse kaas overheen deed. Smullen maar!

Recept pizza pollo met pesto bodem

Ingrediënten

  • 1 rol tante fanny pizza bodem
  • 3 el verse pesto
  • 1 bol mozzarella, fijn gesneden
  • 1 el pijnboompitjes
  • 30 g Parmezaanse kaas
  • 1 handje spinazie
  • 30 g gekookte kip

Zo maak je het

  1. Rol het deeg uit en bestrijk met pesto.
  2. Verdeel de mozzarella, pijnboompitten en kip er overheen.
  3. Bak de pizza voor 15 minuten in de oven van 200 graden.
  4. Verdeel er na het bakken de pijnboompitten en Parmezaanse kaas overheen.

Bereidingstijd: 10 minuten, Oventijd: 15 minuten
Oven: 200 graden hetelucht


Klik hier al je wilt weten hoe je verse pesto maakt


Gerelateerde recepten

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s