Flammkuchen met parmaham en mozzarella


Ingrediënten

  • 2 el crème fraîche
  • ¼ rode ui in halve ringen
  • 1 bol mozzarella, fijn gesneden
  • Na de oven 5 plakjes parmaham
  • 1 handje rucola
  • 2 tl balsamico saus

Zo maak je het:

  1. Verdeel de crème fraîche over de bodem.
  2. Verdeel de rode ui en mozzarella er vervolgens overheen.
  3. Bak de flammkuchen voor 10-15 minuten in de oven van 230 graden hetelucht.
  4. Verdeel er vervolgens parmaham, balsamico saus en rucola overheen.

Bereidingstijd: 10 minuten, Baktijd: 10-15 minuten
Oven: 230 graden hetelucht


Gerelateerde recepten

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s