Flammkuchen klassiek met spek en ui

Flammkuchen met spek en ui

Ingrediënten

  • 2 el crème fraîche
  • ¼ rode ui in halve ringen
  • 50 g spekjes
  • Na de oven eventueel 1 handje rucola

Zo maak je het

  1. Verdeel de crème fraîche over de bodem.
  2. Bak de spekjes in een koekenpan, licht knapperig.
  3. Verdeel de uienringen en de spekjes over de crème fraîche.
  4. Bak de flammkuchen voor 10-15 minuten in de oven van 230 graden hetelucht.
  5. Verdeel er eventueel wat rucola overheen, en snijd de flummkuchen in repen.

Bereidingstijd: 10 minuten, Baktijd: 10-15 minuten
Oven: 230 graden hetelucht


Gerelateerde recepten

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s