Flammkuchen honing geitenkaas


Ingrediënten:

  • 2 el crème fraîche
  • ¼ rode ui in halve ringen
  • 3 plakjes verse geitenkaas
  • 1 tl tijm kruiden
  • 1 el honing

Zo maak je het:

  1. Verdeel de crème fraîche over de bodem.
  2. Verdeel de rode ui, tijm en geitenkaas er gebrokkeld overheen.
  3. Bak de flammkuchen voor 10-15 minuten in de oven van 230 graden hetelucht.
  4. Verdeel er vervolgens de honing en nog wat tijm overheen.

Bereidingstijd: 10 minuten, Baktijd: 10-15 minuten
Oven: 230 graden hetelucht


Gerelateerde recepten

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s