Flammkuchen honing geitenkaas


Ingrediënten:

  • 2 el crème fraîche
  • ¼ rode ui in halve ringen
  • 3 plakjes verse geitenkaas
  • 1 tl tijm kruiden
  • 1 el honing

Zo maak je het:

  1. Verdeel de crème fraîche over de bodem.
  2. Verdeel de rode ui, tijm en geitenkaas er gebrokkeld overheen.
  3. Bak de flammkuchen voor 10-15 minuten in de oven van 230 graden hetelucht.
  4. Verdeel er vervolgens de honing en nog wat tijm overheen.

Bereidingstijd: 10 minuten, Baktijd: 10-15 minuten
Oven: 230 graden hetelucht


Gerelateerde recepten

Een gedachte over “Flammkuchen honing geitenkaas

  1. Pingback: Flammkuchen basis recept – Food Life Steef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s