Monchou taart met kersen in glaasjes


Een van mijn favoriete taarten blijft toch wel monchou taart! De heerlijke romige vulling met de zoete kersen topping. In een glaasje heb je net een goede hoeveelheid.

Deze monchou taart maak ik zonder pakjes en is super makkelijk. Benieuwd naar hoe ik het maak, kijk dan snel verder.

Recept monchou taart met kersen in glaasjes

Ingrediënten voor 5 glaasjes

Monchou taart in glaasjes
  • ½ pak Bastogne koeken
  • 125 ml slagroom
  • 50 g basterd suiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 100 g monchou
  • ½ blik kersen

Zo maak je het

  1. Maal de Bastogne fijn in een keuken machine en verdeel de kruimels over 5 glaasjes.
  2. Klop de slagroom met de helft van de suiker stijf.
  3. Meng in een andere kom de monchou samen met de overige suiker en het zakje vanille suiker romig. Schep de slagroom er vervolgens doorheen.
  4. Schep de monchou vulling in de glaasjes op de Bastogne kruimels en laat voor 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Verdeel er vervolgens de kersen overheen.

Bereidingstijd: 15 minuten, Wachttijd: 2 uur

Heb je deze heerlijke taart gemaakt?
Maak dan een leuke/ mooie foto en tag FOODLIFESTEEF hier in op social media of stuur een mailtje naar Stefanievdgeest@hotmail.nl . Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien!



Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s