Deze mini geitenkaas burgers zijn super leuk als een klein hapje op een borrel of een feestje. De warme kaas in combinatie de knapperige korst en de zoete balsamico saus laten de smaakpapillen tintelen. Net lekker een klein hapje wat smaakt naar meer!
Recept mini geitenkaas burgers
Ingrediënten
- 180 g geitenkaas op rol
- 8 mini hamburger broodjes
- 20 g Panko breadcrumbs
- 1 ei
- Mini klop sla
- 50 g walnoten
- 1 el balsamico azijn
- 1 el honing
Zo maak je het
- Bak de broodjes af volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking.
- Klop het ei los in een bakje en verdeel de panko broodkruimels in een ander bakje.
- Snijd de geitenkaas rol in 8 plakjes. Neem één geitenkaasplak en leg in het ei mengsel. Zorg dat de hele plak bedekt is met ei. Leg de geitenkaasplak vervolgens in de panko broodkruimels en bedek de gehele plak.
- Bak de geitenkaas plakken in een klein beetje olijfolie goudbruin.
- Meng de balsamicoazijn en de honing tot en dressing en hak de walnoten fijn.
- Snijd de broodjes open en leg er een klein blaadje sla op en vervolgens een plak geitenkaas. Verdeel er wat walnoten overheen en de dressing.

Bereidingstijd: 15 minuten
