Club sandwich met rosbief

Club sandwich met rosbief

In de februari maand komt iedere zondag een club sandwich online.

Een nieuwe zondag dus weer een nieuwe club sandwich. Deze keer de combinatie van rosbief en pesto. Daarnaast beleg ik de sandwich nog met rucola, komkommer, zongedroogde tomaat en pijnboompitten.

Recept club sandwich met rosbief

Ingrediënten

  • 3 sneetjes casino wit brood
  • ¼ komkommer
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 1 handje rucola
  • 2 plakjes rosbief
  • 1 el pijnboompitjes
  • Peper en zout

Zo maak je het

  1. Rooster het brood in een broodrooster en snijd zo nodig de korstjes er van af.
  2. Rooster de pijnboompitten voor 4 minuten in een koekenpan en snijd de komkommer in dunnen plakjes.
  3. Verdeel op twee sneetjes geroosterd brood de pesto. Leg er de rucola overheen met de plakjes komkommer. Verdeel de rosbief, zongedroogde tomaten, pijnboompitjes en peper en zout overheen.

Bereidingstijd: 8 minuten


Gerelateerde recepten

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s