Fluffy American pancakes

Pancakes, wie houd er niet van? Als ontbijtje op de zondag ochtend kun jij jezelf, geliefde of familie verwennen met deze fluffy American pancakes.

Met dit recept klop je eerst de eiwitten stijf waardoor de pannenkoeken luchtig blijven. Met maple syrup, poeder suiker en vers fruit creëer je een heerlijke combinatie.

Probeer deze American pancakes uit en laat mij het resultaat zien op Instagram of Facebook. 

Recept Fluffy American Pancakes

IngrediëntenPannekoeken

Voor 6 kleine pannenkoekjes

  • 2 eieren
  • 90 ml melk
  • 75 g spelt meel
  • 1 1/2 tl kaneel
  • 1 mespuntje bakpoeder
  • 1 mespuntje zout

Zo maak je het

  1. Scheid de eidooiers van de eiwitten.
  2. Klop de eiwitten stijf met het zout er doorheen.
  3. Meng in een andere kom de eidooiers met het meel, melk, kaneel en bakpoeder.
  4. Schep het eidooier mengsel door de opgeklopte eiwitten.pannekoeken
  5. Bak de pannenkoeken in zonnebloemolie en gebruik 1 1/2 kleine soeplepel van het beslag per pannenkoek.
  6. * Garneer met vers fruit, poedersuiker, stroop of maple syrup.

Bereidingstijd: 15 minuten


Gerelateerde recepten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s