Deze pizza moet iedereen proberen!
Bloemkool pizza met carpaccio en truffelmayonaise is een echte aanrader en super makkelijk om te maken.
Aan carpaccio hoef je gelukkig niet veel te veranderen, met een klein beetje truffelmayonaise is het al snel een topper.
Recept pizza Carpaccio
Ingrediënten
- 1 bloemkool pizza bodem (Magioni)
- Carpaccio (halve verpakking, 50 g)
- Parmezaanse kaas (10 g)
- 1 el pijnboompitjes
- 1 el truffelmayonaise
- klein handje rucola
Zo maak je het
- Bak de bloemkool pizza bodem 10 minuten af in een voorverwarmde oven van 220 graden Celsius.
- Rooster de pijnboompitjes lichtbruin in een pan.
- Verdeel de carpaccio over de afgebakken pizza bodem. Strooi de pijnboompitjes, kaas en rucola er overheen. Verdeel na smaak de truffelmayonaise over de belegde pizza.
Bereidingstijd: 8 minuten, Oven: 10 minuten

